Logo

Doctorate POS-DRU
Investeşte în OAMENI

   Cauta   
   
     
 
     
       
 
   Meniu     
 
  Date personale
  Conducători
  Domenii
  Doctoranzi
  Proiecte - competiţii
  Contracte cercetare
  Lucrări ISI
  Lucrări BDI
  Lucrări conferinţe
  Creaţii artistice
  Lucrări CNCSIS
  Cărţi CNCSIS
  Brevete, patente
  Premii, distincţii
   
       
   Conectare     
 
Utilizator:

Parola:


Ati uitat detaliile?
   
       
   Limba     
   Română   English     
       

Doctoranzi

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uninunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

În această secţiune a sitului puteti găsi toate informaţiile referitoare la activitatea doctoranzilor din cadrul proiectelor prezentate pe sit.

Pentru a putea adăuga/modifica informaţiile din această secţiune trebuie sa va autentificaţi (în zona din stânga).

Indicatorii trebuie completati doar cu informatii relevante din perioada desfasurarii doctoratului (lucrarile/articolele/cartile publicate inainte sau dupa aceasta perioada nu sunt relevante; acelasi lucru este valabil si pentru proiectele/contractele de cercetare, etc.).

Deoarece unii indicatori necesita atasarea de fisiere pdf (coperta, cuprins, articol, etc.) este nevoie ca sa extrageti anumite pagini dintr-un fisier pdf mai mare (e.g. tot volumul de lucrari). Pentru aceasta puteti filosi un serviciu online (pentru fisierele pana in 10MB) sa o aplicatie (java) care poate fi descarcata de aici.

Pentru a folosi aplicatia java (PdfJumbler) trebuie mai intai sa aveti instalat Java Runtime Environment (JRE) (daca nu il aveti instalat il puteti descarca de la www.java.com). Deschideti fisierul pdf si apoi trageti de separatorul vertical din stanga ferestrei a.i. sa impartiti fereastra in doua zone ca in imaginea de mai jos. Selectati si trageti paginile pe care doriti sa le extrageti din zona din dreapta in zona din stanga. Nu uitati sa salvati paginile extrase folosind butonul "Save" (incercuit in figura).

PdfJumbler

Adresa de email pentru suport tehnic este: sorin [.] negulescu [@] ulbsibiu [.] ro.

*

 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!  
© 2019 - Doctorate POS-DRU
 
       
Continutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.